top of page
Keresés
  • bautkontener

SĂłder szĂĄllĂ­tĂĄs? Homok vagy murva szĂĄllĂ­tĂĄs? Egyik sem kihĂ­vĂĄs!

A sĂłder szĂĄllĂ­tĂĄst, homok Ă©s murva szĂĄllĂ­tĂĄst is szakszerƱen vĂ©gezzĂŒk Ă©s kedvezƑ ĂĄron vĂĄllaljuk, amivel Önnek is könnyebbĂ© tehetjĂŒk a kertrendezĂ©st!


Egy nagyobb mĂ©retƱ kert megadja nekĂŒnk azt a lehetƑsĂ©get, hogy többfĂ©le funkciĂłt kĂŒlönĂ­tsĂŒnk el, Ă­gy viszont a talajt illetƑen sem gondolkodhatunk egysĂ©ges megoldĂĄsban. A pĂĄzsit mellett mĂĄs talajtĂ­pusokat is Ă©rdemes fontolĂłra vennĂŒnk ahhoz, hogy okosan alakĂ­tsuk ki a rendelkezĂ©sre ĂĄllĂł terĂŒletet, a kertĂŒnk pedig vĂ©gĂŒl rendezett Ă©s szĂ©p legyen. A kertrendezĂ©s azonban sokkal nagyobb munka, mint azt elsƑre gondolnĂĄnk, ezĂ©rt semmikĂ©ppen nem ajĂĄnlott egyedĂŒl belefogni, mĂ©g akkor sem, ha igazĂĄn elszĂĄntnak Ă©rezzĂŒk magunkat. MĂĄr az elƑkĂ©szĂŒletek sorĂĄn olyan nagy volumenƱ, kihĂ­vĂĄst jelentƑ feladatokba ĂŒtközhetĂŒnk, mint amilyen a sĂłder, murva Ă©s homok szĂĄllĂ­tĂĄs.


A murva szĂĄllĂ­tĂĄs Ă©s az egyĂ©b szĂłrĂłdĂł anyagok szĂĄllĂ­tĂĄsa igencsak körĂŒlmĂ©nyes a megfelelƑ gĂ©pjĂĄrmƱ nĂ©lkĂŒl, ezĂ©rt sokat nyerĂŒnk azzal, ha profikra bĂ­zzuk a munkĂĄt. EgyszerƱ, gyors Ă©s kĂ©nyelmes, rĂĄadĂĄsul mĂ©g anyagilag is kedvezƑbb lehet, ha nem prĂłbĂĄlunk meg mindent önĂĄllĂłan megoldani. Egy jĂł csapattal a homok, murva, sĂłder szĂĄllĂ­tĂĄs is csupĂĄn egy telefonhĂ­vĂĄst jelent szĂĄmunkra, hiszen minden mĂĄst a megbĂ­zott cĂ©g intĂ©z. Az eredmĂ©ny az, hogy az elƑre egyeztetett idƑpontban a helyszĂ­nen lesz a megfelelƑ tĂ­pusĂș Ă©s mennyisĂ©gƱ szĂłrĂłdĂł anyag, amivel kedvĂŒnk szerint dolgozhatunk a kertben. Van ennĂ©l jobb megoldĂĄs?


Ha Ön is Ășgy döntött, hogy a sĂłder, murva vagy Ă©ppen homok szĂĄllĂ­tĂĄs csak fölösleges teher lenne, bĂ­zza rĂĄnk a munkĂĄt! SzĂĄmunkra ezek egyike sem jelent kihĂ­vĂĄst, hiszen rendelkezĂŒnk a szĂłrĂłdĂł anyagok szĂĄllĂ­tĂĄsĂĄra alkalmas gĂ©pjĂĄrmƱvel Ă©s nagy rutinra tettĂŒnk szert a kapcsolĂłdĂł teendƑkben. VelĂŒnk anyagilag is jĂłl jĂĄr, mivel kifejezetten kedvezƑ ĂĄrakat biztosĂ­tunk, akĂĄr sĂłder, akĂĄr homok vagy murva szĂĄllĂ­tĂĄs a feladat.


MeggyƑztĂŒk? LĂ©pjen velĂŒnk kapcsolatba, Ă©s egyeztessĂŒk a rĂ©szleteket, hogy a lehetƑ leghamarabb nekilĂĄthasson a kertrendezĂ©snek Ă©s a nyĂĄri szezonban mĂĄr Ă©lvezhesse munkĂĄja gyĂŒmölcsĂ©t!

8 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page