top of page

Konténer bérlés, konténeres szállítás

Konténerbérlés árak: kedvezőbbek, mint gondolná!

Konténerbérlés kedvező áron, rövid határidővel - válasszon bennünket, ha konténerre lenne szüksége!

A
konténerbérlés sok esetben nem csupán előnyös, de egyenesen kötelező is, hiszen például az építési törmeléket nem dobhatjuk csak úgy, egyszerűen a szemetesbe, hiszen nem minősül kommunális hulladéknak. Ezen túl azonban még számos alkalommal érdemes konténert bérelni, hiszen nem csak leegyszerűsíti a folyamatokat, de sokszor olcsóbb is, mint az egyéb megoldások.

A
konténerbérlés ára ugyanis kifejezetten kedvező, ám ehhez természetesen a megfelelő szolgáltatót is meg kell találni, hiszen nem egységes a különböző cégek árszabása. Amennyiben Ön egy olyan vállalkozást keres, amely megbízható, rövid határidővel vállalja a konténer ki-, illetve elszállítását, és az árai is kedvezőek, nálunk a legjobb helyen jár!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne a
konténerbérlés árával kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Konténerbérlés: ha lemaradt a lomtalanításról

Konténerbérlés és -rendelés kedvező feltételekkel, rövid határidővel, akár lomtalanításhoz is!

A
konténerbérlés nem csupán építkezések és felújítások alkalmával nyújt tökéletes megoldást a felesleges anyagok eltávolítására, de akár lomtalanítás esetén is.

Magyarországon az önkormányzatok feladata a lomtalanítás megszervezése, és erre évente egyszer kerül sor. Sokan vannak azonban, akik lemaradnak róla, viszont szükségük lenne arra, hogy a felhalmozott lomoktól megszabadulhassanak. Az ok lehet egy örökölt, eladásra váró ház kiürítése, de de csak egyszerű késedelem, vagy a dátumok elnézése is, a lényeg, hogy alapesetben egy évet kell várni arra, hogy ismét legyen a környéken lomtalanítás. Ebben az esetben a
konténerrendelés az egyetlen megoldás!

Egy
konténer bérlésével meglehet szabadulni a felesleges kacatoktól, méghozzá szabályosan. A szolgáltatás ára kedvező, és ha bennünket választ, pontos is. Keressen fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen konténert lomtalanításhoz!

Konténerbérlés és -rendelés kedvező feltételekkel

Egy felújítás már önmagában is elég megterhelő az anyagiakra nézve, és ha ehhez még váratlan kiadások is csatlakoznak, az könnyen olyan problémákhoz vezethet, amit évekig kell utána törleszteni. Éppen ezért érdemes mindennel előre számolni, és ott spórolni, ahol csak lehetséges - de persze nem a minőség rovására. A konténerbérlésnél például viszonylag könnyen meg lehet fogni a pénzt!

Konténert rendelni lehet drágán és olcsón is, és mivel a szolgáltatás csak az árában változik, érdemes a lehető legkedvezőbb árút választani. Lényeges különbség a sittes konténerek között a méretük, és minden, konténer bérbeadással foglalkozó vállalkozás más-más árakon kínálja ugyanazt a méretet szállítással együtt. Amennyiben olyat választunk, amely megfelel árban, a vállalkozó pedig pontos, vállalja a törmelék és egyéb hulladék megfelelő kezelését és elszállítását, akkor tulajdonképpen meg is találtuk a lehető legjobbat.

Amennyiben szeretne
konténert bérelni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Olcsó konténer rendelés Budapesten generálkivitelezéshez is

A generálkivitelezéssel kapcsolatban is kedvező lehetőséget kínál az olcsó konténer rendelés Budapesten. Legyen az ügyfelünk, biztosítsa a maximumot!

Mi lehet a generálkivitelezés nagy nehézsége?

A generálkivitelezés közkedvelt szolgáltatás, sokan választják ezt, ugyanis ez kényelmesebb és egyszerűbb formája az építkezéseknek, felújításoknak. A generálkivitelezés valóban kedvez a vállalkozóknak, viszont ezzel kapcsolatban több kihívással is számolhatnak a cégvezetők. Ezeknek nagy részét többnyire meg tudják oldani, viszont vannak olyan teendők, amik még a rutinosabbaknak is nehézséget okozhatnak.

Ilyen például a hulladék kezelése, elszállítása. Már az bonyodalmakat eredményez, hogy különböző összetételű anyagokról van szó, ráadásul még nagy mennyiség is keletkezik. Az, hogy a nehézségek miatt ne foglalkozzanak a vállalkozók a hulladékkal, szóba sem kerülhet, ugyanis ez meglehetősen negatív színben tüntetné fel szolgáltatásukat. Értelemszerűen az ügyfeleiknek is kedvezőbb az, ha nem nekik kell időt, energiát fordítani az elszállítás megszervezésére.

A zsákos összegyűjtésre nem igazán van kapacitás, ráadásul nem túl környezetbarát megoldásról van szó. Növeli a költségeket, és még jelentős területet is elfoglalnak jó sokáig az összegyűjtött zsákok. Némely darab ki is szakadhat, ami plusz munkát eredményez.

A jó hír az, hogy a generálkivitelezés egyik nagy nehézségét könnyen meg lehet oldani konténer rendeléssel.

Konténer rendelés, a praktikus megoldás

A konténer rendelés lehetősége óriási segítség a generálkivitelezőknek is. A különböző faanyag maradványok, építési törmelékeket egy helyre lehet összegyűjteni, ezután pedig rövid időn belül el is lehet szállíttatni.

A konténer rendelés keretein belül megbízható, rugalmas és gyors hulladékszállítást vehetnek igénybe a vállalkozók. Ez hozzájárul ahhoz, hogy ők is minőségibb szolgáltatást tudjanak biztosítani a megrendelőiknek. Ezután nem kell kerülgetni a keletkezett hulladékot a dolgozóknak vagy az ügyfeleknek, így pedig biztonságos környezetet lehet teremteni. Rendezett körülmények között értelemszerűen sokkal kisebb a balesetek kockázata. A szakemberek elé véletlenül sem kerülhetnek olyan anyagok, amikben például meg tudnának botlani.

Konténer rendelés, ami anyagi szempontból is segítség

Mindenképp meg kell említeni a konténer rendelés anyagi előnyeit is. A szolgáltatásnak köszönhetően lehetőség van arra, hogy a kiadásokat lehessen optimalizálni, ami mostanában különösen lényeges tényező a generálkivitelezés területén is. A megnövekedett árak miatt könnyen ki lehet futni a keretből, azonban az olyan praktikus megoldások, mint a konténerek segítenek ezt visszatartani.

A vállalkozók minden egyes megbízáshoz ki tudják választani a legideálisabb konténer méretet, vagyis nem kell olyan dologért fizetniük, amire igazából nem is volt szükség. Ezáltal ők is kedvezőbb díjakat tudnak biztosítani a megrendelőiknek, akik egy korrekt áru szolgáltatást sokkal szívesebben vesznek igénybe.

Cégünk ráadásul az igazán vonzó árakra törekszik, velünk nem lehetetlen az olcsó konténer rendelés Budapesten! A fővárosban vállalkozásunk biztosítja az egyik legjobb lehetőséget ezen a területen, megéri hozzánk fordulni, mert sokat spórolhat.

Cserébe egy korrekt, színvonalas szolgáltatást kínálunk, amellyel bátran számolhat a jövőben is. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hogyan lehet kiszámítani a konténerbérlés költségeit?

Ha szeretne előre tervezni a konténerbérlés költségeivel, segítünk, mire érdemes figyelnie és hogyan spórolhat!

 

Az építkezés, felújítás, lomtalanítás és kertépítés mind olyan munka, ami nagy mennyiségű hulladékot termel. Ettől sokféle módon szabadulhatunk meg, ám ha egyszerű és gyors megoldást szeretnénk, csak a konténerbérlés jöhet szóba. A bérlésnek számos előnye van, ezek közül néhány

 

  • Segíthet a biztonság és a tisztaság fenntartásában, hiszen a munka során keletkező sitt vagy épp zöldhulladék azonnal a konténerbe kerülhet, csökken tehát a balesetek kockázata, és a környezetet sem csúfítja el hulladék.

  • Rugalmas és gyors megoldás, mivel a konténerek különböző típusai, illetve méretei lehetővé teszik, hogy azt válasszuk, ami megfelel az igényeinknek. A konténeres szállítás is gördülékeny, a profi jármű- és eszközpark minden téren megkönnyíti a munkát.

  • A konténerbérlés ára sokféle tényezőtől függ, de általánosságban olcsóbb, mint más hulladékkezelési és -szállítási módszerek, ráadásul nem terheljük a környezetet extra zsákokkal és károsanyag-kibocsátással.

  • De mennyibe kerül egy konténer bérlése, és milyen tényezők befolyásolják az árat? Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet kiszámítani a várható költséget, és milyen lehetőség van a spórolásra.

A konténer típusa

 

A konténer típusa attól függ, hogy milyen hulladéktól szeretnénk megszabadulni. A sittes konténer csak építési és bontási hulladékot tartalmazhat, a vegyes konténer háztartási és ipari hulladékot is fogad, csak a veszélyesnek minősülő hulladék képez kivételt, a zöldhulladék konténer pedig kertészeti és mezőgazdasági hulladékot szállít.

A konténer típusa meghatározza az alapdíjat. A sittes konténer általában olcsóbb, mint a vegyes, mert az építési és bontási hulladék könnyebben újrahasznosítható. A zöldhulladék konténer ára függhet a hulladék minőségétől, például ha nagy mennyiségű földet is tartalmaz, akkor az általában magasabb költséget jelent, de a díjszámítás szolgáltatótól is függ.

 

A konténer mérete

 

A konténer lehet 4, 6 és 8 m3-es, a méretet értelemszerűen az határozza meg, hogy mennyi hulladékot termelünk. Fontos, hogy ne fizessünk feleslegesen nagyobb méretért, de kisebbet se válasszunk, mert végső soron mindkettő plusz költség. Becsüljük meg előre, mennyi hulladékot fogunk termelni, és ehhez igazítsuk a méretet, ha pedig nem vagyunk biztosak a mennyiségben, inkább nagyobbat válasszunk, így olcsóbban jövünk ki.

 

A bérlés időtartama

 

A legtöbb cég 7 napos időtartamra adja bérbe a konténert, melynek letelte után felárat számít fel, hogy ez milyen összeget jelent, az változó. Az viszont biztosan igaz, hogyha gyorsan megtöltjük a konténert, akkor spórolhatunk a bérlési idővel, de ha túllépjük a határidőt, többletköltséggel számolhatunk.

 

Fontos tehát, hogy figyelembe vegyük a munka ütemezését, a hulladéktermelés sebességét, az időjárási körülményeket és a szállítás időpontját is. Érdemes úgy időzíteni a konténerbérlést, hogy a hulladéktermelés és a szállítás között ne teljen el sok idő, így elkerülhetjük a felesleges költséget.

 

A szállítási költségek

 

A konténeres szállítás költségei távolság függőek, itt értelemszerűen a cég telephelyét kell alapul venni. A költségeket befolyásolhatja az útdíj, a parkolási díj, a területfoglalási engedély, valamint a szállítás időpontja is, sok cégnél ugyanis feláras a szolgáltatás, ha hétvégén vagy ünnepnapon kell szállítani a konténert.

 

A konténer szállítási költségeinek csökkentéséhez fontos, hogy előre egyeztessünk a céggel, hogy mikor, hova kell vinni a konténert, és ennek milyen feltételei vannak. Ha lehetséges, akkor válasszuk a legközelebbi szolgáltatót, és kerüljük a forgalmas időszakokat, ezzel csökkenthetjük a költségeket.

 

Ha olyan céggel szeretne együttműködni, ami megbízható szolgáltatást és korrekt díjszabást biztosít, lépjen velünk kapcsolatba!

bottom of page