top of page
Keresés
  • bautkontener

Sitteskonténer-bérlés kedvező feltételekkel, rövid határidővel

Sittes konténerek bérlésére biztosítunk lehetőséget mindenkinek, aki építkezik, felújít, vagy épp lomtalanít!

Akár felújításról, akár építkezésről van szó, a sittes konténerek bérlése gyakorlatilag alapvető, hiszen a hulladék és törmelék elszállítását kizárólag így lehet egyszerűen és gyorsan elvégezni. A munkálatok megkezdéséhez már szükség is van a konténerre; lássuk, hogy is néz ez ki a gyakorlatban.

A felújítás szinte minden esetben bontással kezdődik, hiszen a régi burkolatokat többnyire felszedik, sőt, gyakori, hogy egyes falakat is eltávolítanak a szellősebb elrendezés érdekében. A sittes konténer bérlésével az ezen munkálatok során felgyűlt hulladékot már a bontás során is el lehet távolítani a lakásból, és egyben ott lehet gyűjteni, ahonnan - illetve amivel - majd elszállítják azt. A munka így nem áll le, folyamatosan haladhat, és az előírások betartása is sokkal egyszerűbb.

Építkezéseknél hasonló a helyzet, ha egy beépített telekre húznak fel egy vadonatúj épületet; ekkor mindenképp a bontással kell kezdeni, ami több konténer együttes használatával jár, hiszen a különböző anyagokat külön kell gyűjteni. A sittes konténerek bérlése természetesen nem korlátozódik ügyfelenként egyetlen darabra, tehát gond nélkül megoldható ez is. Üres építési telek esetében bontásra természetesen nincs szükség, de tereprendezésre sor kerülhet, hiszen a terület felszabadítása és hozzáférhetővé tétele mindenképp szükséges a munka megkezdéséhez, azaz a sittes konténer bérlése ebben az esetben is alapvető.

A sittes konténerek bérlésének menete mindegyik esetben a következő: kiszállítjuk a helyszínre az igényelt konténert, vagy konténereket, majd az előre megbeszélt időpontban a hulladékkal megtelt eszközt el is szállítjuk. Ha tehát felújítja a családi házát, vagy a lakását, illetve építkezik, akkor a legpraktikusabb módszer a sittes konténer bérlés.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a sittes konténerek bérlésével kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni cégünk szolgáltatásait, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

8 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page