top of page
Keresés
  • bautkontener

Sittes konténer rendelés: válasszon bennünket!


A lakásfelújítás nem olcsó mulatság, hiszen az alapvető költségvetésbe számtalan dolognak kell beleférnie, és akkor még nem beszéltünk a váratlanul felbukkanó, többnyire igen költséges problémákról. A takarékoskodás tehát mondhatjuk, hogy alapvető ebben a helyzetben, ám nem csupán a pénz megfogása a lényeg - megbízható szolgáltatókat is találni kell. A konténerbérlés például pont egy olyan terület, ahol oda kell figyelni, mert könnyen komoly gondokat okozhat egy megbízhatatlan cég.


Konténer rendelése esetén fontos, hogy ha nincs kertünk, akkor területfoglalási engedélyt kell kérni, hiszen közterületen fogjuk elhelyezni a konténert. Ha ez lejár, és a sittes konténer még mindig az utcán található, a közterület felügyelők igen súlyos bírságokat szabhatnak ki, és mindezt azért, mert a megbízhatatlan vállalkozó, akitől a sittes konténert béreltük, nem szállította el időben.


Ha megbízható cégtől szeretne sittes konténert bérelni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

13 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


bottom of page