top of page
Keresés
  • bautkontener

Konténeres szemét szállítást csak előre tervezéssel rendeljen!

Konténeres szemét szállításért forduljon a cégünkhöz! A konténeren kívül a bérelt tároló szállítását is biztosítjuk az ügyfeleknek.

A konténereket gyakran alkalmazzák akkor, ha hulladékot kell egy helyre halmozni és elszállítható állapotba gyűjteni. A konténer az a tároló, ami rendelkezik a legfontosabb tulajdonságokkal ahhoz, hogy ideális legyen a használata legtöbb helyszínre. Egy építési területre éppen olyan jól illik, mint egy ingatlan felújításának a helyszínére, lomtalanításhoz szintén nagyon jól kihasználhatóak a konténer jellemzői. A konténeres szemét szállítás megrendelésekor azonban ügyelni kell néhány dologra annak érdekében, hogy a kölcsönzésért kifizetett összeg ne legyen ráfizetés és a bérlésre fordított idő, energia ne vesszen kárba.

A konténeres szemét szállításnak vannak bizonyos feltételei. Kiemelt jelentőséggel bír a konténer helyigénye. Sajnos nem lehet hulladékot konténerbe gyűjteni ott, ahol egyszerűen nem jut elég hely a konténer számára. A konténer kihelyezésekor úgy kell kijelölni annak helyét, hogy a tárolónak a használata biztonságos legyen. A hulladék gyűjtését és a konténer feltöltését erre alkalmatlan helyszínen sajnos nem lehet elvégezni. A konténeres szemét szállításnak a megrendelésekor a szállításra is gondolni kell. Ha a konténer szállítást végző jármű nem tud beállni a konténerrel, illetve kiállni, akkor más megoldást kell találni a hulladékgyűjtésre.

A konténeres szemét szállítás tehát nem minden helyzetben kivitelezhető szolgáltatás, de tervezéssel, gondos helyszín felméréssel időben ki lehet küszöbölni a hibákat és a megfelelő méretben, darabszámban rendelni konténereket. Az ügyfeleknek, akik hozzánk fordulnak, kedvező feltételeket tudunk nyújtani a kölcsönzéshez.

A konténeres szemét szállításról szeretne többet megtudni? Tájékozódjon a munkatársainktól, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! A konténer bérlés legyen olyan projekt, ami nem jár ráfizetéssel az Ön számára! Kérje árajánlatunkat minél előbb!

13 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page