top of page
Keresés
  • bautkontener

Homok, sóder, murva szállítás a tavaszi munkákhoz

A tavasszal együtt elérkezett a kertrendezés és felújítás ideje. Tervezze meg, hogyan tökéletesíti otthonát, a homok, sóder, murva szállítást pedig bízza ránk!


Egy családi ház körül mindig akad tennivaló, ám a tél a maga hideg és csapadékos időjárásával egyfajta kényszerpihenő ebből a szempontból. A tavasz beköszöntése viszont egyet jelent azzal, hogy újra előkerülhetnek a téli pihenőre küldött szerszámok és gépek. A kertre egész biztosan ráfér egy kis munka, de valószínűleg kisebb-nagyobb felújítási feladatok is akadnak, sőt, építkezéshez is ez a legalkalmasabb idő.


Bármi legyen is a teendő, különféle ömlesztett anyagok szinte biztosan kelleni fognak, méghozzá nagy mennyiségben, aminek a szállítását csak egy arra alkalmas járművel lehet megoldani. A homok, murva, sóder szállítás éppen ezért csak profi segítséggel megy, ehhez azonban elsőként meg kell tervezni, hogy milyen típusú anyagokra van szükség. Nézzük a leggyakrabban alkalmazott ömlesztett anyag fajtákat és azok felhasználási lehetőségeit:


  • Homok (0-1 mm): Erre az anyagra és szemcseméretre van szükség simításhoz és fugázáshoz, de ha homokozó is kerül a kertbe, akkor is ez a legjobb választás.

  • Sóder (0-4 mm): Alkalmas falazáshoz, durva vakoláshoz, valamint vékony beton készítéséhez, továbbá ezt érdemes választani térkövezés ágyazó rétegéhez.

  • Sóder (0-24 mm): Vastagabb betonhoz már ez a szemcseméret való, de járdák, kerítések, autóbeálló alapok készítéséhez is ez a legalkalmasabb ömlesztett anyag típus.

  • Murva (0-20 mm): Gyakran alkalmazzák vízelvezetőnek, kitöltőnek és fugának, lehet térkövezés alapja és remekül használható dekorációs célokra is.


Reméljük, ezzel a rövid összefoglalónak Önnek is tudunk segíteni a tavaszi munkák megtervezésében, ha pedig már tudja, hogy melyik típusra és milyen mennyiségre van szüksége, a szállítást bízza ránk! Vállaljuk sóder, murva és homok szállítását, de ha komolyabb tereprendezésbe kezd és termőföld is kelleni fog, akkor is számíthat ránk. Precíz munkával és kedvező árakkal várjuk, kérje bátran ajánlatunkat!

32 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page