top of page
Keresés
  • bautkontener

A sittes konténer elhelyezéséről röviden


Amikor építkezéshez, vagy felújításhoz sittes konténerre van szükség, akkor azt valahová el is kell helyezni, és ha az ingatlan egy belvárosi lakás, akkor kénytelenek vagyunk az utcán megoldani a konténer elhelyezését. Az alábbiakban az ezzel kapcsolatos tudnivalók olvashatóak.


Ha az utcán kell elhelyeznünk a sittes konténert, gondoskodni kell a területfoglalási engedélyről, amelyet az illetékes önkormányzattól lehet igényelni. A sittes konténer lerakásakor és felvételekor szükséges egy körülbelül 5 méteres szabad hely a konténer előtt, hogy a teherautó elférjen. Fontos arra is ügyelni, hogy ezen távolságokon belül ne lógjon be vezeték, faág, vagy egyéb akadály a teherautó útjába, ez ugyanis mind a lerakást, mind a felvételt meghiúsíthatja. Ha megtalálta a sittes konténer számára a tökéletes helyet, akkor nincs más hátra, mint rendelni egyet!


Amennyiben sittes konténerre lenne szüksége, illetve, ha kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

17 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page