A Baut Kft. 15 éve nyújt megbízható, korrekt segítséget
konténeres sitt, szemét illetve folyóáru
(sóder, homok, murva, termőföld)
szállításban. Ügyfeleink töretlen bizalmának köszönhetően
dinamikusan fejlődő cégünk immár tereprendezésben,
földmunkákban és házak bontásában is az Ön partnere lehet,
korszerű teherautókkal és munkagépekkel. Gyors, pontos munkával, tapasztalt sofőrökkel és precíz elszámolással állunk rendelkezésére.

 

„Mások csak megpróbálják a lehetetlent, mi minden nap végre is hajtjuk”

Környezetvédelmi eng. sz.: KTF:9523-10/2016

KTJ: 101450529 KÜJ: 102125238

Közúti Árufuvarozói Engedély száma : AF 13 - 004951

Cg.:13-09-087918 Adószám:12644119-2-13

KSH: 12644119-4941-113-13

 

 

 

Konténeres sitt szállítás? Szemétszállítás? Hívjon minket!

Az építkezéseken vagy akár a lomtalanításnál felgyülemlő törmelék és hulladék egy idő után meglehetősen zavaró lehet, elszállításuk pedig hagyományos eszközökkel nem egyszerű feladat. Ilyenkor tökéletes megoldás a konténerbérlés.

 

Cégünk különböző célokra kínál konténereket, melyek segítségével könnyedén elszállíthatók a nem kívánt anyagok. A konténerek különböző méretekben rendelhetők, így gyakorlatilag bármilyen tárolási vagy szállítási feladat ellátására képesek.

 

 

 

Sitt szállítás gyorsan és pontosan

 

Építkezik és nem tudja hova tenni a keletkezett hulladékot? Kertje már megtelt az átalakítás során felgyülemlett szemétkupacokkal és szeretné megszüntetni ezt a helyzetet?

 

Akkor a lehető legjobb helyen jár!

 

A BAUT KFT. 15 éve foglalkozik szemét-, folyóáru és sitt szállítással, földmunkákkal és házak bontásával.

 

Mi is az a hulladék? Hulladék a mindennapok során keletkezett, feleslegessé vált tárgy, melytől tulajdonosa szeretne megszabadulni. Természetesen ezt a sémát egy egyszerű háztartásra, de akár egy egész gyárra is ráhúzhatjuk. Hulladék kategóriába sorolható az építési hulladék, vagyis a sitt is.

 

Miért fontos a sitt szállítás? Az építés során keletkezett hulladék felhalmozódása a kertben, az udvaron esztétikailag igencsak kifogásolható látványt nyújt, nem beszélve arról, hogy környezetvédelmi szempontokat is felvethet.

 

Szabaduljon meg mielőbb feleslegessé vált bontási hulladékától és válassza a sitt szállítást, a BAUT KFT.-t.

 

Sitt szállítással kapcsolatban felmerülő kérdéseivel forduljon bátran a BAUT KFT. munkatársaihoz, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Konténerbérlés felújítási munkálatokhoz

 

lakás és házfelújítási munkálatok hosszadalmas és körülményes munkafolyamatok, melyekre remek lehetőség kínálkozik a jó idő beköszöntével, hiszen megannyi olyan munkálat van, amely száraz és meleg időben gyorsabban és eredményesebben kivitelezhető.

 

Amikor esedékessé és időszerűvé válik a lakás felújítása, a ház korszerűsítése vagy bővítése, hatalmas mennyiségű sitt és különböző típusú hulladék keletkezik, amely a megfelelő gyűjtést, szállítást és kezelést igényli:

 

  • Bontott törmelék, építőanyagok, bútorhulladékok, stb.

  • Maradék építési anyag

  • Zöldhulladék

  • Egyéb hulladék

 

konténeres sitt és hulladékgyűjtés praktikus, illetve gazdaságos megoldás felújítási és építkezési munkálatok során, mellyel a környezetszennyezés is megelőzhető, mivel a konténereket biztosító cég szakszerű és teljes körű szolgáltatást nyújt mindenki számára.

 

Cégünk sok éves tapasztalattal és modern felszereléssel maximálisan képes kielégíteni minden új és meglévő ügyfele igényét, melyekről bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére mindenben!

Ha tavasz, akkor konténerbérlés!

 

Itt a tavasz, és ahogy beköszönt a jó idő már nem kell többé a szobában raboskodnunk, végre kimehetünk a természetbe. A tél vége nemcsak azt jelenti, hogy hosszabbodnak a nappalok, de a természet is ébred, így a kert és ház körüli munkák ideje is ez az időszak.

 

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek és megkönnyíteni az ilyen fajta tevékenységgel járó hulladék kezelését. Béreljen tőlünk konténert a felhalmozódott ágak, levelek, föld és egyéb zöld hulladék tárolására, elszállítására! Ne hagyja rendezetlenül környezetét és gondoskodjon a hulladék eltüntetéséről is!

 

Cégünk tízéves szakmai tapasztalattal, felkészült sofőrökkel és elégedett vevőkkel a háta mögött minőségi szolgáltatást nyújt a konténerbérlés és szállítás területén. Vállalunk kiszállást a fővárosban és Budapest vonzáskörzetében is. Kedvező árakkal, gyorsan és pontosan dolgozunk. Lépést tartunk a fogyasztói igényekkel és a felgyorsult világgal, így akár három órán belül is le tudjuk bonyolítani megrendelését.

 

Hívjon minket bizalommal és dolgozzon a legjobbakkal!

 

 

Betonozáshoz vagy kertépítéshez van szüksége földre, sóderre és egyéb anyagokra?

Nálunk megtalálta, amit keres!

szóródó anyag szállítása igen nagy körültekintést, megfelelő eszközöket és gépparkot igényel. Sok magánszemélynek és cégnek van szüksége nagyobb mennyiségű földre, murvára, sóderre vagy homokra. Az építkezésekhez, valamint akár dekorációs célokra is használható szóródó anyagok szállítása azonban profi cég nélkül problémákba ütközhet.

szóródó anyagok, mint azt nevük is mutatja, apró szemcsések, ezért fontos, hogy a szállítóeszköz minden szempontból biztonságos és hézagmentes legyen. Akár egy magánkert feltöltéséhez is több tonna anyagra lehet szükség, amit egy hagyományos gépjárművel és emberi erővel igen nehéz elszállítani, rakodni.

 

Cégünk ebben nyújt segítséget, tapasztalt szakembereink jóvoltából. A szóródó anyag szállítását határidőre, pontosan és precízen végezzük, rejtett költségek nélkül. Számunkra a megrendelő elégedettsége a legnagyobb fizetség, ezért árainkat alacsonyan tartjuk.

Ha szóródó anyag szállítására van szüksége, keressen minket bizalommal!

 

A konténeres sitt szállítás egy gazdaságos és megtérülő

megoldást kínál!

 

konténeres sitt szállítás szervezése során az emberek legtöbbször csupán arra gondolnak, hogy valakivel el kell vitetni a sittet. Azonban egy konténer számos problémától óvja meg Önt és az építkezés során. Az alábbiakban összefoglaltuk Önnek a konténeres sitt szállítás

mellett szóló érveket.

 

konténeres sitt szállítás igénybe vételével nem kell plusz munkát végeznie. Enélkül a sittet külön helyen kell gyűjteni, ahová el kell cipelni, hogy ne legyen útban. Amikor elszállítják, akkor pedig megint át kell pakolni, csak most már a járműre. Így dupla annyit kell cipekedni és rakodni, tehát a konténer igénybevétele sok fáradságtól kíméli meg Önt.

 

Balesetveszélyes lehet, ha a sitt csak kupacokban hever az építkezési területen. Könnyedén okozhat személyi sérülést és a halmok meggátolják az akadálytalan munkavégzést is, hiszen mindig kerülgetni kell őket. A konténeres sitt szállítás esetében rögtön a gyűjtőhelyre kerül a törmelék, így nincs vele plusz munka.

 

Ha konténeres sitt szállításra van szüksége, keressen minket még ma!